Arroz Montsià

Missatge ADV

Usuari

Contrasenya

Entrar

Nou usuari

Recordar contrasenya

ESP
CAT
ENG

troba'ns

Registre

Àrea Professional La Càmara

PROGRAMA EDUCATIU ALIMENTACIÓ SALUDABLE, APRENENTATGE I BONS HÀBITS.


La Càmara Arrossera del Montsià emprèn anualment una activitat lúdica i pedagògica voltant de l'univers de l'arròs, el Delta de l'Ebre i l'alimentació, amb l'objectiu d'ajudar a tutors i mestres a educar i guiar els seus alumnes de primària sobre els bons hàbits en alimentació.

En el seu setè any consecutiu el programa suma ja més de 105.000 alumnes participants i és que cada any, més escoles s'involucren en la proposta, ja que és una forma divertida i original d'entendre la importància de la bona alimentació així com la riquesa que ens proporciona la terra en què vivim.


Una Formació Diferent

L'activitat s'inicia amb la projecció d'un vídeo on de forma divertida, mitjançant les narracions de Monti, un gra d'arròs animat, els nens s'inicien en els continguts formatius i coneixen l'entorn del Delta de l'Ebre.

monti


monti


A través d'aquesta sessió formativa divertida i participativa, es dóna a conèixer als nens les diferents varietats d'arròs en el món, així com la comarca del Montsià i el Delta de l'Ebre d'on procedeix el nostre arròs, el procés de cultiu, elaboració i envasat de l'arròs i la seva participació en el marc d'una alimentació sana i equilibrada.


Un repte per als nens

Finalitzada la sessió, es convida els alumnes a participar en el concurs de redaccions amb un relat lliure, original i creatiu relacionat amb el món de l'arròs i una recepta o forma de cuinar l'arròs a casa seva.


I un premi memorable

Un jurat especialitzat seleccionarà els 10 guanyadors del concurs, que gaudiran junt amb els seus pares, d'un emocionant cap de setmana al Delta de l'Ebre, amb totes les despeses pagades, on participaran en excursions en bicicleta, visites guiades pels paratges del delta i activitats en grup junt amb els altres nens guanyadors i les seves famílies.


Clica aquí per veure les fotos de passades edicions i comprovaràs que tant pares com fills s'ho passen realment bé en aquestes visites, en què no pot faltar una gran paella per a tots.


Guanyadors 2016

Aquest 2016 hem rebut moltíssimes redaccions de nens i nenes de tot Catalunya. Per al jurat que les avalua cada any és més difícil designar les millors, ja que any rere any els alumnes se superen en creativitat, presentació i redacció en les seves propostes.


I els 10 guanyadors que han gaudit d'un cap de setmana al Delta amb la seva família són:


JÚLIA MASÓ CONILL Escola Sagrats Cors de Centelles

ARNAU LACUEVA JULIÀ Escola Sants Abdó i Senén del Pla del Penedes

IKER BECERRA ABADIAS Escola Sant Jordi de Puigvert de Lleida

PAU SOLÉ LLAMOSÍ Escola Sagrada Familia de Tortosa

MARIA MURIA CABALLE Escola Miquel Granell d’Amposta

LIAM AMADOR PAJARO Escola La Seda del Prat del Llobregat

LEYRE TOBOSO SÁNCHEZ Escola Salvador Espriu de Vidreres

MARIONA DEULOFEU I REYNER Escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva

JORDÁ PIEDRA LACRUZ Escola Mater Salvatoris de Lleida

MIA SANCHEZ MARTINEZ Escola Cor de Maria de Sant Feliu de GuixolsContacte

Ets professor o director d'escola i vols que els teus alumnes participin en l'activitat? Truca'ns al 93 415 95 70 o escriu-nos un email a gestio@montsia.es i ens posarem en contacte amb tu.

Subir