Noticias y proyectos que te ayudarán a conocernos mejor

9 de maig de 2017

Concurs Montsià per a la cuina del futur

El divendres 4 de maig es va celebrar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Barcelona la final del "Concurs d'Arròs per als Xefs del futur", com ve sent tradició des de fa 5 anys.
 
Es tracta d'un concurs impulsat per la Càmera Arrossera del Montsià que té com a objectiu fomentar el talent culinari entre joves estudiants de les diferents escoles d'hostaleria de Catalunya, a la vegada que es dóna a conèixer un producte de gran tradició i qualitat com és l'Arròs Montsià.
 
Aquest any el plat escollit per elaborar va ser l'arròs amb llet, amb les seves dues modalitats corresponents: una que consistia a seguir la recepta tradicional i una altra elaborant una recepta de cuina creativa.
 
I els Xefs guanyadors del 2018 són...
Després de diversos processos, van ser 12 els concursants que van arribar a la final del 4 de maig, dos per cada escola d'hostaleria de les sis que participaven.
 
A la categoria del Plat Tradicional, van ser Ernest Abelló Guillemat i Àlex Collado Mallol, de l'Escola d'Hostaleria de Cambrils, els guanyadors del premi de 1.700€ en concepte de beca d'estudis.
 
A la categoria de Recepta Original, Ferran Miquel Sánchez Conesa i Laia Mas Riber, de l'Escola d'Hoteleria de Barcelona, es van emportar també el premi de 1.700€ per estudis amb la seva nova visió de la recepta d'arròs amb llet.
 
Com en altres anys, i de forma paral·lela al concurs, també es realitzen formacions i conferències sobre cuina i els productes Km 0 a les escoles d'hoteleria. Els alumnes van tenir l'oportunitat de conèixer a ponents com Jeroni Castell, xef i propietari del Restaurant Les Moles, posseïdor d'una estrella Michelin.
 
Si voleu veure el vídeo de com es va desenvolupar la jornada del concurs feu clic aquí.
 
Per veure les fotos dels nostres concursants i els seus plats podeu accedir a la galeria del blog de Montsià.
 
Concurs Montsià per a la cuina del futur

Altres notícies i projectes

2 de agost de 2018

La Càmara Arrossera del Montsià reb una nova ajuda per realitzar millores tecnològiques

La Càmara Arrossera del Montsià ha rebut un ajut per una actuació anomenada “Millora tecnològica i equipament de lab...

29 de juny de 2018

Nou blog i pàgina de Facebook dels Arrossos Montsià

La marca Montsià fa el salt a la xarxa soci...


Para poder obtener información de la web, utilizamos cookies de terceros permanentes que nos permiten para recoger información analítica. Más información aquí.

Aceptar