Noticias y proyectos que te ayudarán a conocernos mejor

5 de febrer de 2020

Arròs Montsià fa el salt a Instagram

Una de les principals novetats d’arròs Montsià, per a aquest 2020, és que la marca amplia la seva presència a les xarxes socials amb l'obertura del seu perfil a Instagram.

Després d'obtenir una gran acollida a Facebook, amb més de 8.000 seguidors, la cooperativa d'arròs del Delta de l'Ebre utilitzarà aquesta eina per apropar-se encara més als seus consumidors i així donar a conèixer els seus valors.

En aquesta xarxa social, arròs Montsià compartirà fotografies i vídeos de receptes, consells de salut, notícies de Delta, enquestes i promocions perquè els usuaris coneguin curiositats i informació del món gastronòmic i arrossaire.

A més a més, els seguidors del perfil coneixeran millor els productes de la marca i com treballa la cooperativa. D'aquesta manera, arròs Montsià podrà així amplificar el seu missatge i arribar a molts més usuaris.
Arròs Montsià fa el salt a Instagram

Altres notícies i projectes

13 de maig de 2020

La Càmara Arrossera del Montsià lidera la part agronòmica de el projecte Neurice

La Càmara Arrossera del Montsià ha col·laborat en el projecte Neurice (New commercial European RICE) i ha aconseguit portar a...

10 de març de 2020

La importància de ser un arròs EXTRA amb D.O.P

El Delta de l'Ebre és la zona de Ca...


Para poder obtener información de la web, utilizamos cookies de terceros permanentes que nos permiten para recoger información analítica. Más información aquí.

Aceptar